Selecteer een pagina

Aanbod

Wij bieden workshops met verschilende thema’s. Je kunt denken aan; jezelf op één zetten, bewustzijn binnen je relatie en het vinden van de plek die jou het meeste kracht geeft. We gebruiken daarbij familie opstellingen, haptonomie en ademwerk als basis. Je kunt kiezen voor één- of meerdaagse workshops. In al onze workshops zullen de natuur en onze liefde voor taal een plek hebben. Spreken onze workshops je aan of wil je met ons samenwerken, maar staat jouw thema er nog niet bij? Benader ons gerust om jouw eigen dag vorm te geven.

Met Jezelf in Zee

Een prachtige dag-workshop waarin we aan de slag gaan met het thema zelfliefde. We werken met lichaamsgerichte werkvormen en familieopstellingen in een groep van maximaal 10 personen. Deze dag ga jij in zee met jezelf. Kies je voor jezelf, ga je voelen hoe uniek en precies genoeg jij bent.

Hoe? Door in een groep met maximaal tien anderen door middel van lichaamsgerichte oefeningen, aandacht voor jouw lijf, voor jouw talenten en jouw verlangens, jezelf in alle volledigheid die er op dat moment is, te voelen. Gedurende de dag zullen we vijf opstellingen met elkaar doen binnen dit thema. Dat betekent dat niet iedereen vraaginbrenger zal zijn. Inmiddels hebben we beiden genoeg ervaring om te weten dat niet alleen als vraaginbrenger een opstelling relevant is. Als representant, en vanaf de zijlijn wordt je als vanzelf bewogen en geraakt door een opstelling. Thema’s zijn universeel, zeker dit thema waarin het gaat over de verbinding met jezelf. De belangrijkste die er is.

Locatie: verschillend.
Tijd: 10.00u. – 17.00u.
Prijs: 169,- inclusief lunch

WORKSHOP: “MET JEZELF IN ZEE” – AAN DE KUST.

31 MEI – 1 JUNI 

Tweedaagse workshop aan zee.

Van de succesvolle workshop “met jezelf in zee” hebben we een uitgebreide, letterlijk ‘aan zee’, editie gemaakt. Deze workshop duurt twee dagen en is de grote broer van de dagworkshop. Iedere dag opnieuw de keuze hebben om goed voor jezelf te zorgen, zal centraal staan in de vorm van lichaamsgerichte oefeningen en familie opstellingen. Kies zelf je accommodatie in Ouddorp en wij zorgen voor de lunch en wat lekkers gedurende de dag.

Prijs €289,- inclusief 2x lunch, koffie/thee en lekkers.
Voor meer info; vul het contactformulier in.
Data: 31 mei/1 juni en 20/21 september.

Natuurlijk jezelf

Dé driedaagse reatraite waarin natuur en zelfzorg samen komen. Met een combinatie van lichaamswerk, familieopstellingen, ademwerk bieden we je een weekend vol inspiratie, verdieping en rust. En dat alles midden in de Bieschbosch. Mag er nog meer aandacht voor jou komen?, Ben je toe aan lummelen enerzijds en in beweging komen door te wandelen anderzijds? Dan zit je bij ons op je plek. Ons motto? Niks moet, alles mag. Gedurende het hele weekend is er een kok aanwezig met oog voor veganistisch gezond eten en kwaliteit. Er is de mogelijkheid om je in te schrijven voor één op één haptotherapie behandelingen voor verdere verdieping aansluitend bij jou proces.

Dit weekend staat volledig in het teken van verdieping, rust en bewust zijn.

Locatie: Bieschbosch Jantjeskeet
Tijd: vrijdag 19:00u. – zondag 17:00u.
Prijs: 425,-

Systemisch kijken naar je relatie (voor koppels)

Nieuwsgierig naar de onderliggende patronen binnen jullie relatie of verlangen jullie naar een diepere laag binnen jullie relatie? Dan hebben we twee verschillende opties voor jullie.
* Een dag workshop voor max. 6 stellen waarin er aandacht is voor de onderstroom van jullie relatie. Patronen worden helder. Op een liefdevolle manier nemen we jullie mee in het elkaar zien voor wie jullie werkelijk zijn. Hiervoor maken we gebruik van systemische oefeningen en lichaamsgerichte oefeningen.
* Past de veiligheid van één op één werken beter bij jullie? Dan is er de mogelijkheid om een middag of ochtend met ons samen te werken en thema’s die bij jullie spelen te onderzoeken. Het wordt duidelijk hoe jullie lijven met elkaar praten zonder gebruik te maken van al te veel woorden. Dit geeft jullie de ruimte om op een andere manier naar elkaar te kijken. Het biedt ruimte voor ontwikkeling en diepgang. We maken gebruik van lichaamsgerichte- en systemische oefeningen.

Locatie: verschillend.
Duur dagworskhop: 10:00u. – 17:00u.
Duur één op één: 3 uur, datum en tijd in afstemming met ons.
Prijs: in overleg

Meer informatie?